Kırıkkale

Vali Sezer’den esnafla çaylı sohbet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir taraftan tebrikleri kabul etmeye, diğer taraftan kurumlardan brifing almaya devam eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, KOSGEB ziyareti sonrası bir çay ocağında esnaflarla bir araya geldi. Esnaflarla çay içip sohbet eden Vali Sezer, hayırlı işler temennisinde bulundu.

DAVETE İCABET ETTİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, kurum ziyaretleri kapsamında KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile İl Defterdarlığını ziyaret ederek brifing aldı. KOSGEB Müdürü Köksal Özen ile İl Defterdarı İbrahim Bayraktar, ziyaretleri sırasında kurumlarınca yapılan çalışmalar hakkında Vali Sezer’e ayrıntılı bilgi verdi. Kurumlardan brifing almayı sürdüren Vali Yunus Sezer, Zafer caddesi üzerinde bulunan KOSGEB Hizmet Müdürlüğü ziyaretinin ardından esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara bereketli kazançlar dileyen Vali Sezer, Cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaştı. Bir esnafın çay davetini geri çevirmeyen Sezer, çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x