Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSpor

Üç puan alacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor As Başkanı Köksal Çakır yaptığı açıklamada lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve Yıldızeli karşılaşmasından mutlak suretle üç puan alacaklarını söyledi.

 

ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK;

Kırıkkalespor As Başkanı Köksal Çakır yaptığı açıklamada “Şampiyonluk parolasıyla başladığımız bu kutlu yürüyüşümüzde oynadığımız 3 maçta 6 puan topladık. Yozgatspor maçında aldığımız mağlubiyet ile taraftarlarımızı üzdük” dedi. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Yıldızelibirlikspor maçında kesinlikle galibiyet alarak yükselişi sürdürmek istediklerini söyleyen Çakır, “Takımımız liğe verilen arayı çok iyi değerlendirmiş durumda olup Yozgat yenilgisinin moralsizliği üzerimizden atarak çalışmalara sıkı bir tempo ile kendi tesislerimizde devam ediyoruz” dedi.

 

EKİBİMİZE GÜVENİYORUM;

Tüm Kırıkkalespor’a gönül verenlerin desteği ile haftayı kayıpsız kapatarak Altındağ maçına yüksek moralle gitmek istediklerini söyleyen As Başkan Köksal Çakır, “Teknik ekibe ve futbolcularımıza bu konuda güvencimiz tamdır” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu