Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Zoru birlikte başardık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Genel seçimlerin tamamlanmasının ardından büyük bir sevinç yaşadıklarını belirten çiçeği burnunda Milletvekili Mehmet Demir gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Zoru birlikte başardıklarını dikkat çeken AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, oy veren vermeyen herkese teşekkür etti.

 

SAYGI, SEVGİ İÇERİSİNDE SEÇİM OLDU

Genel seçim sonuçlarının ardından ilimizde yüzde 62 oy oranı ile 3-0 yapan AK Parti’de büyük bir sevinç yaşanırken, telefon ile ulaştığımız yeni Milletvekili Mehmet Demir gazetemize açıklamalarda bulundu. Kırıkkaleli vatandaşlara teşekkür ederek açıklamasına başlayan Demir, centilmence bir seçim olduğunu söyledi. Saygı, sevgi içinde bir seçim yaşadıklarının altını çizen Demir, vatandaşlarımız kararını kendilerinden yana verdiğini söyleyerek, verilen karara saygı duyduğunu ifade etti. Demir, “Bu kolay iş değil başından beri söylemiştim zoru birlikte başardık”

 

HALKIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Demir konuşmasının devamında ise, “Başından beri bu seçimin dostların seçimini olduğunu söylemiştim. Partili partisiz herkes oy verdi. Halkın hizmetinde olacağız bu işi Allah’ın izni ile en iyi şekilde yapacağız. Teşkilat olarak iyi çalıştık. Hep birlikte gitmedik yer bırakmadık. Çok çalıştık. Halkımız çalışmalarımızın meyvesini oy olarak bizlere verdi ve üç milletvekili olarak bizleri meclise gönderdi. Bizlerde halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışarak Kırıkkale’mizi en iyi şekilde mecliste temsil ederek, Kırıkkale’mize ve halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu