Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Ülkü Ocakları Mağdur Aileleri Unutmadı

Kırıkkale Ülkü Ocakları Korona Virüs nedeniyle mağdur olan ailelere yardım ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, önderliğinde yardım ediliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkü Ocakları Mağdur Aileleri Unutmadı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriİNANCI İLE BİZLER SAHADAYIZ
Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin yaptığı açıklamasında “Tarih boyunca Türk Milletine ve Devletine sırtını dönmemiş Kutlu Ocağımız, içerisinden geçtiğimiz bu zamanda da milletinin ve devletinin yanında yer almaktadır. Virüs Belasının yurdumuzda görüldüğü ilk andan bu yana sahada üzerine düşen her görevi başarı ile yerine getiren ülkücü kardeşleriniz, bu zor zamanlarınızda yine en yakın dostlarınızdır. İçinden geçtiğimiz süreci idrak ederek ve biz bize yeteriz diyerek yüce Türk milletinin yanında ve emrinde olmaya devam ediyoruz. Kutlu Ocağımız tarafından yaptırılan gıda kolilerimizi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıp onların hayır dualarına takibiz. İçerisinden geçtiğimiz bu karanlık günlerin bitip, güneşli günlerin geleceği ümidi ve inancı ile bizler sahadayız. Lütfen sizlerde evde kalarak bu süreci destekleyiniz. Hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyor, sağlıklı ve sıhhatli günler diliyorum.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x