Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ülkü Ocakları, Şehit aileleri için iftar verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları Ramazan ayında şehit ailelerini, Taş Medreseli Ülkücüleri ve çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi. İftarda bir araya gelen misafirler düzenlenen iftar için ülkü ocaklarına teşekkür ettiler.

 

BİRİZ BERABERİZ

Her yıl olduğu gibi bu yılda Yeşilöz Düğün Salonunda Ülkü Ocakları tarafından şehit aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Çok sayıda şehit ailesi ve davetlinin katıldığı iftarda konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk,  geleneksel hale gelen iftarın bu yıl da düzenlendiği belirtti. Gençtürk yaptığı konuşmada, “Bizim bir olduğumuz sürece ülkemiz ve milletimiz üzerinde hain emelleri olanların emellerini asla gerçekleştiremeyeceklerini göstermek istedik. Türk Milliyetçileri-Ülkücüler

kurşunlara göğüs gerdi, 5000 şehit verdi ülkü yolundan dönmedi” dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Düzenlenen iftara katılan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ise yaptığı konuşmada, “Bende Ülkü Ocaklarından yetişen biriyim. Ben il başkanlığım süresinde yönetimimiz ile birlikte her zaman sizlerin yanında olduk. Yine sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Seçim boyunca bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadınız. Düzenlenen iftar için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu

 

TEŞEKKÜRLER TUNÇBİLEK

İftar programına katılan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk düzenlenen iftarın geleneksel hale geldiğini belirterek.  İftar programının her zaman devam edeceğini ifade etti. Konuşmaların ardından ise uzun bir süre ülkü ocağı Kırıkkale İl Başkanlığı Görevini yürüten Serkan Tunç Bilek’e  Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk tarafından plaket verildi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu