Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Ülkü Ocaklarından ”Vatan Yahut Silistre” Tiyatrosu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi  Türk gençliğine spor ,kültür ,sanat ve edebiyat alanında başlattığı seferberlikte il il ilçe ilçe ülkü ocakları başkanlıklarınca “Vatan  Yahut Silistre “adlı tiyatro eserini izleyicileriyle buluşturdu .

Ülkü Ocaklarından ”Vatan Yahut Silistre” Tiyatrosu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriTOPLAMAYA DEVAM EDİYOR
Vatan Yahut Silistre adlı Tiyatro Kırıkkale Ülkü Ocakları tarafından İl Kültür Merkezinde sergilendi . İzleyiciler Kırıkkale Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan tiyatro sergisini büyük zevkle izleyip beğenilerini ve memnuniyetlerini bildirdiler . Tüm Türkiye ‘de okumaya tefekkür etmeye teşvik edilen Türk Gençliği için belirli aralıklarla düzenlenen bilgi yarışmaları ,şiir yazma ,makale ,Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından çıkarılan edebiyat ve kültür dergileriyle ,Tiyatro ve sergileriyle dikkat çeken Kırıkkake  Ülkü  Ocakları büyük beğeni ve ilgi toplamaya devam ediyor. Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan   Toraman ve yönetimi şehrimizde Ülkü Ocakları olarak gençlik için her türlü zahmete ve faaliyete hazır olduklarını gerek eğitimde gerek kültürel her türlü platformda Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak hazır olduklarını Okuyan ve araştıran Madde ve Uyuşturucu Bağımlılığı ile bir Mücadele eden Türk gençliği hayali  ile her alanda etkin bir gençlik için çalışmalarının devam ettiğini belirtti .
Ülkü Ocaklarından ”Vatan Yahut Silistre” Tiyatrosu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGENİŞ KATILIM
Tiyatro gösterisine adeta Protokol akın etti. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk,Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı,Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin,Türkav Başkanı Kadir Galip Öztürk,Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz,Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu,Keskin Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsipüroğlu,Milliyetçi Hareket Partisi İl Yöneticileri,Kamu-Sen Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x