Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

SMMMO’da ‘Aldemir’ güven tazeledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

​​​​Kırıkkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası hafta sonu 23’ünci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Ferman Aldemir tekrar aday olarak girdiği seçimi, 59 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi.

 

130 ÜYE OY KULLANDI

Hafta sonu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Ferman Aldemir, Hamza Ekinci ve bağımsız olarak Recep Yücekaya aday oldu. 23’üncü Olağan Genel Kurul Seçiminde 163 üyeden 130 üye oy kullandı. 129’unun geçerli sayıldığı seçimde 59 oy alan aday Ferman Aldemir SMMMO’nun tekrar başkanı seçildi.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Aldemir, “Seçim boyunca bizleri destekleyen bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. İnşallah aldığımız bu görevi en iyi şekilde yürüteceğiz. Mazbatamızı alarak resmi görevimize başlamış olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bağlı bulunduğumuz yerin yönetilmesi için çalışacağız” dedi. Seçimin ardından belirlenen yönetim listesi: “Ferman Aldemir, Mustafa ÖzdemirŞebnem Yüksel, Sıddık Mesut Arı, Veli Değirmenci”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x