GündemKırıkkaleManşet

Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin sevilen esnaflarından, Kuyumcular Derneği Başkanı ve Alevi Dedesi Rıza Ulusoy hakka yürüdü. Ulusoy’un cenazesi Nur Camiinde kılınan cenaze namazının ardından baba ocağı Koçubaba’da toprağa verildi.

 

KOÇUBABA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Şehrimizin tanınmış ve sevilen eşraflarından, Kuyumcular Sarraflar Odalar Başkanlğı görevini yürüten Alevi Dedesi, Diş hekimi Rafet Ulusoy’un babası Rıza Ulusoy 74 yaşında hayatını kaybetti. Ani ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen merhum Ulusoy, Nur Camii’nde kılınan öğle namazına müteakip Müftü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Koçubaba köyü aile mezarlığında toprağa verildi.

 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Merhum Ulusoy’un sevenleri bu acılı gününde de Ulusoy ailesini yalnız bırakmadı. Nur Camii’nde kılınan cenaze namazına Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu(HSYK) Başkan Vekili, 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, bürokratlar, siyasiler, kuyumcu esnafları, sivil toplum kuruluş temsilcileriyle çok sayıda eş, dost ve akrabası katıldı.

 

AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Müftü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından törene katılan protokol üyeleri Diş hekimi Rafet Ulusoy ve diğer yakınlarına taziyelerde bulundular. Namazın ardından dualar eşliğinde merhum Ulusoy, toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. Bizlerde Haber71 Gazetesi ailesi olarak merhum Ulusoy’a Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır niyaz ederiz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu