Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Üniversite öğrencilerinden şehitlik ziyareti

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

HEP BİRLİKTE DUA ETTİLER

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle anlamlı bir program gerçekleşti. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencileri, Manevi Danışmanlar Aydın Peker ve Recep Kalkan rehberliğinde Kırıkkale Şehitliği’ni ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı programda şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

universite-ogrencilerinden-vefa-ornegi.jpg

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Gençler, burada şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler ve saygı duruşunda bulundular. Programda ayrıca şiirler okundu ve Çanakkale Zaferi’nin önemi vurgulandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu anlamlı günde, üniversiteli gençlerimizle birlikte Kırıkkale Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. Program, şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve dua ile sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x