Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerMagazinSiyaset

Ünlü Şarkıcı Lara’dan Başkan Önal’a Büyük Destek

Dün tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de vatandaşlar sandık başına giderek, 5 yıl boyunca görev yapacak olan belediye başkanını seçti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dün tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de vatandaşlar sandık başına giderek, 5 yıl boyunca görev yapacak olan belediye başkanını seçti. Oy kullanma işlemlerinin ardından tüm Türkiye’de seçim sonuçları belli olurken, Kırıkkale tarihinde ilk kez Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Önal ile birlikte Kırıkkale Belediyesi’ni kazanmış oldu.

Önal’ın kazanmasının ardından büyük bir kalabalık, Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’na toplandı ve Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, burada zafer konuşması gerçekleştirdi. Türkiye’deki seçimler, her kesim tarafından heyecanla takip edildi. Kırıkkaleli ünlü şarkıcı Lara da Kırıkkale seçimlerini yakından takip etti.

Belediye Başkanı Önal’ın seçim sonrası yaptığı konuşma, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlanırken, Lara da canlı yayını izledi ve sık sık yorum yaptı. Çıkardığı şarkılar ile bir döneme damgasını vuran ve halen adından sıkça söz ettiren şarkıcı Lara, Ahmet Önal’ın canlı yayınında yaptığı yorumlarda, “Bana hep sordunuz, ‘Kırıkkale’ye neden gelmiyorsun?’ diye. Giden başkan, Kırıkkale’nin kızına sahip çıkmadı. Ama öyle bir geleceğim ki, herkes görecek. Ben her dönem ‘Kırıkkale’ dedim ama beni hiç getirmediler. Şimdi görecekler.” dedi. Lara ayrıca, ‘ağlattınız beni mutluluktan’ yorumunda bulundu.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x