Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Uyuşturucu operasyonu

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri tarafından Kırıkkale'de uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri tarafından Kırıkkale’de uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

ZANLI TUTUKLANDI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokakta uyuşturucu satışı yapan, torbacı olarak nitelendirilen kişilere yönelik operasyon yaptı. Kent merkezinde uyuşturucu satışı yaptığı iddiasıyla düzenlediği operasyonla M.D’yi gözaltına alan polis, şüphelinin evinde yaptığı aramada kağıtlara sarılı halde bir miktar sentetik kannabinoid ve eroin maddesi ile uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan materyaller ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x