Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Zincirleme trafik kazası 9 yaralı

Kırıkkale'de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Kazada araçlardaki Aysel Tuna, Elif Günay, Ayşe Apaydın, Buğrahan Kibar, Emrah Gökmen, Cemal Soner Yiğit, Özcan Aydın, Murat Uzun ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Kazada araçlardaki Aysel Tuna, Elif Günay, Ayşe Apaydın, Buğrahan Kibar, Emrah Gökmen, Cemal Soner Yiğit, Özcan Aydın, Murat Uzun ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

ZİNCİRLEME KAZA

Emrah Gökmen yönetimindeki 34 LP 9195 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolunun 22. kilometresinde Altan Zengin idaresindeki 71 BH 473 plakalı otomobille çarpıştı. Dağıstan Demir, Kadir Gömmeli ve Ömer Faruk Metin yönetimindeki otomobiller de kaza yapan araçlara çarptı. Kazada araçlardaki Aysel Tuna, Elif Günay, Ayşe Apaydın, Buğrahan Kibar, Emrah Gökmen, Cemal Soner Yiğit, Özcan Aydın, Murat Uzun ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x