Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Vali Haktankaçmaz Sizlerin Herzaman Yanındayım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evlerini ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Haktankaçmaz, “Biz hepimiz büyük bir aileyiz. Sizlerin her zaman yanınızdayız” dedi.

ÇOCUK EVLERİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evlerini ziyaret etti. Çocuk evlerine gelişinde Vali Haktankaçmaz’ı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu ve diğer yetkililer karşıladı. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Haktankaçmaz, çocuklarla yakından ilgilendi.

HEPİMİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Çocuklarla sohbet eden Haktankaçmaz, “Biz hepimiz büyük bir aileyiz. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Burada aile sıcaklığında en güzel hizmeti sağlamaya çalışıyoruz. Devlet olarak sizlere kapımız her zaman açıktır” dedi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu’da, çocukların okul durumları ve sosyal faaliyetleri hakkında Vali Haktankaçmaz’a bilgi sundu

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x