Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Vali Haktankaçmaz’dan anlamlı bağış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Kızılay Kan Merkezi’ni ziyaret ederek, kan bağışında bulundu.

KAN BAĞIŞINDA BULUNUN
Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Kızılay’ın çalışmaları hakkında Vali Haktankaçmaz’a bilgi verdi. Vatandaşlara kan bağışı konusunda çağrıda bulunan Vali Haktankaçmaz,  herkesin kan bağışı konusunda daha duyarlı davranması gerektiğini belirterek Kırıkkalelilere kan bağışına davet etti.

3 AYDAN 3 AYA KAN VERMELİYİZ
Herkesi 3 aydan 3 aya kan vermeye davet eden Vali Haktankaçmaz, “Sağlıklı her insan 3 ayda bir kan vermeli. Vücut organının kendisini yenileyebilmesi için kan vermelisiniz. Bu yemek yemek gibi su içmek gibi kan vermekte önemlidir” dedi.

TÜRKİYE ORTALAMASININ ORTASINDAYIZ
Kırıkkale’de yılın ilk gününde kan veren Vali M. İlker Haktankaçmaz’a teşekkür eden Başkan Kaplanhan “Kan bağışı alım kampanyalarımız devam ediyor. Hedefimizin üzerine çıkmak için çalışmalarımız devam ediyor. Kırıkkale olarak Kan bağışında Türkiye genelinde orta sıralarda yer alıyoruz. Tüm Kırıkkale halkını kan vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x