Manşet

Vali Makas’tan MKE’ye ziyaret

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu'na bağlı fabrikaları ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na bağlı fabrikaları ziyaret etti.

Burada üretilen mühimmatları yakından inceleyen Makas, “MKE, savunma sanayimizin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. MKE, Kırıkkale’nin gurur kaynağıdır” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKIND BİLGİ ALDI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na (MKE) bağlı olarak ilimizde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Makas, Destek Tesisleri, Mühimmat, Çelik ve Ağır Silah Fabrikalarını ve atölyelerini ziyaret ederek, fabrikalarda ve atölyelerinde yürütülen iş ve işlemler, üretilen ürünler hakkında yetkililerden brifing aldı.

KIRIKKALE İÇİN ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

Brifinglerde, fabrikaların üretim kapasitesi, ihracat miktarı, istihdam rakamı gibi bilgiler paylaşıldı. Makas, ziyaretlerinde görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyarete Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Arel Çağman da eşlik etti.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, Kırıkkale’nin savunma sanayinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Makas, “Kırıkkale’de bulunan MKE fabrikaları, ülkemizin savunma sanayinde önemli bir rol oynuyor. Bu fabrikalarda üretilen ürünler, ülkemizin güvenliği ve egemenliği için kritik öneme sahip. Fabrikalarda çalışan personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Makas, ziyaretlerinin amacının fabrikaların üretim kapasitesini ve ihracatını artırmaya yönelik çalışmalar yapmak olduğunu da sözlerine ekledi.

onemli-bir-rol-oynuyor.png

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x