Gündem

Vali Mehmet Makas, Bahşılı İlçesine Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Mehmet Makas, ilçe ziyaretleri kapsamında Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi’ni ziyarette bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

İlçedeki ziyaretine ilk olarak Bahşılı Kaymakamlığı ile başlayan ve burada Vali Yardımcısı aynı zamanda Bahşılı Kaymakam V. Ahmet Ferhat Özen, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, il genel meclis üyesi ve ilçe müdürleri tarafından karşılanan Vali Mehmet Makas, Kaymakamlık binasında bulunan Kıbrıs Gazisi ve Şehitleri köşesini gezmesinin akabinde Bahşılı Kaymakam V. Ahmet Ferhat Özen, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, il genel meclis üyesi Hasan Gülçimen ile bir süre Kaymakamlık Makamında görüştü. Vali Makas ilçede yürütülen çalışmalar, yatırımlar ve projeler hakkında İlçe Kaymakam V. Ahmet Ferhat Özen’den bilgi aldı.

İlçe ziyaretine Bahşılı Belediye Başkanlığı ile devam eden Vali Mehmet Makas, burada Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ve Bahşılı Belediyesi personelleri tarafından karşılandı. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ve İlçe Kaymakam V. Ahmet Ferhat Özen ile Bahşılı Belediyesi Makam Odası’nda bir süre görüşen Vali Mehmet Makas, ilçenin belediye hizmetleri, yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’den bilgi aldı.

Ardından Bahşılı Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda Vali Makas başkanlığında, İlçe Kaymakam V. , Belediye Başkanı, ilçe müdürleri ve Bahşılı köy ve mahalle muhtarların katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Köy ve Mahalle muhtarları ile tanışan Vali Makas, ilçenin genel durumu, köy ve mahalleleri ihtiyaç ve talepleri hakkında İlçe Kaymakam V. , Belediye Başkanı ve köy ve mahalle muhtarlardan bilgi aldı.

“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın “ şiarıyla vatandaşlarımızın istek, şikayet ve sorunları ile ilgilenme, vatandaşların istek, şikayet ve sorunları ile ilgilenme, bunları takip etme ve yerine getirme konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğine değinen Vali Makas, “Bütün kurumların sahibi millettir. Bütün kurumlarımızla hep birlikte çalışacağız, hep birlikte İlimizi kalkındıracağız.” dedi.

Toplantı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in Bahşılı ilçemizdeki beş köyümüzün su sorununa çözüm amaçlı hazırladığı projelerin sunumunun ardından sona erdi.

Kurum ziyaretleri ve yapılan toplantı sonrası Vali Makas, Bahşılı ilçesi programını sona erdirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu