Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vali Sezer Bayram Mesajı Yayımladı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bayramda evlerimizde kalıp alınan kurallara riayet edelim diyen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hemşehrilerim, Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki bayramlar, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma günleridir. Bu bayram ne yazık ki, sevdiklerimizle hasret, sevgi ve muhabbetle bir araya gelip kucaklaşamayacağız.”

“Fiziki mesafe olarak her ne kadar bu bayramda yüz yüze görüşemesek de, bir sıcak tebessümümüz ile içlerini ısıtabileceğimiz, dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babalarımız ile aile büyüklerimizi, akraba, dost ve sevdiklerimizi telefon ile arayarak onların yanında olduğumuzu; sevinç ve kederlerini, varsa sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bayram kutlamalarını ziyarete giderek yapmayalım. Evlerimizde kalıp alınan kurallara riayet edelim ki, gelecek bayramları hep birlikte coşku içinde kutlayabilelim.”

“Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar geçirmenizi dilerim”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x