Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Valilikte Halk Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Halk toplantılarının Mayıs ayı buluşması, Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz’ın başkanlığında, vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

18’incisi gerçekleştirildi

Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmek amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantılarının 18’incisi Valilik Konferans Salonu’nda yapıldı. Her ay düzenli olarak vatandaşlarımızla bir araya geldiklerinin altını çizen Vali Haktankaçmaz, bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan öneri ve sorunlara imkânlar çerçevesinde en uygun çözüm bulunabileceğini sözlerine ekledi.

Sorun ve talepleri dinledi

Vali Haktankaçmaz, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara tek tek söz hakkı vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Toplantıya, Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşların il müdürleri, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x