Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Valilikten deprem bölgesine yardım çağrısı

Kırıkkale Valiliği, depremde zarar gören vatandaşların yaralarının sarılması için kent genelinde yardım çağrısında bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği, depremde zarar gören vatandaşların yaralarının sarılması için kent genelinde yardım çağrısında bulundu.

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

“Birlik Beraberlik Günü, Haydi Kırıkkale” sloganı ile yardım çağrısı yapan Valilik tarafından yapılan paylaşımda, “Merkez üssü Kahramanmaraş ilimizde yaşanan depremlerde etkilenen ve çevre illerde oluşan deprem yaralarını, hep birlikte bir gönül köprüsüyle sarmak için en çok ihtiyaç duyulan malzemeler ısıtıcı, battaniye,nevresim takımı, yastık, gıda kolisi, kuru gıda, hijyen seti, kadın hijyen kiti, temiz kıyafet,temiz bebek kıyafeti, uyku tulumu, bebek maması, powerbank, kışlık bot ve mont, atkı, bere ve eldivene ihtiyaç vardır.” ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca gıda yardımlarının Kızılay Kırıkkale Şube Başkanlığınca düzenlenen Hüseyin Kahya Parkı’ndaki stantlara, diğer yardımlar olan battaniye, ısıtıcı, mont, çorap gibi ayni yardımların ise İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde Halk Eğitimi Merkezine teslim edilmesi gerektiği belirtildi. Çağrıya kısa zamanda karşılık veren Kırıkkaleliler yardım kolilerini yardım toplama merkezlerine ulaştırmaya başladı. Kırıkkaleli vatandaşların özveri ve gayreti ile deprem bölgesindeki vatandaşlar için toplanan insani yardım malzemeleri, gıda, kıyafet gibi birçok ürün dualarla afet bölgesine gönderildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x