Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Vatan Bilgisayar Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’de hızla büyüyen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, Kırıkkale’deki ilk mağazasını 9 Mayıs Cuma günü Podium AVM’de hizmete açtı. Mağaza yatırımlarını sürdüren Vatan Bilgisayar Kırıkkale mağazasını açarak faaliyet gösterdiği il sayısını 50’ye çıkarttı. Podium AVM’de gerçekleşen açılışta teknoloji ürünlerinde sunulan indirimler yoğun ilgi gördü.
9 TAKSİT FIRSATI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Türkiye’de 100’ü aşkın mağazasıyla yerli ve yabancı binlerce markayı müşterilerine sunan teknoloji perakendeciliğinin Türkiye’deki öncüsü Vatan Bilgisayar, büyümeye ve yatırım yapmaya devam ediyor. Vatan Bilgisayar, Kırıkkale Hiperstore’u 9 Mayıs Cuma günü açarken açılışa özel uyguladığı tüm ürünlerde, tüm kartlara yüzde 30 indirim ve cep telefonu hariç 9 taksit fırsatı yoğun ilgi gördü. Vatan Bilgisayar Kırıkkale Hiperstore bin metrekare alanda hizmet verirken televizyondan tablete, cep telefonundan noteebook’a masaüstü bilgisayardan kişisel bakım ürünlerine, fotoğraf makinesinden kameraya, oyun konsollarından küçük ev aletlerine 15 bin çeşit ürün sunuyor.
 
HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK
Mağaza açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “Kırıkkale’de ilk mağazamızı açmaktan ve hedefimize bir adım daha yaklaşmış olmaktan mutluyuz. Kırıkkale mağazamız ile faaliyette bulunduğumuz il sayısını 50’e ulaştırdık. Binlerce çeşit ürünün yer aldığı mağazamıza halkın göstermiş olduğu ilgiden memnunuz. Türkiye genelinde mağaza açılışlarımızı yıl sonuna kadar sürdüreceğiz ve bulunduğumuz il sayısını daha da artıracağız” dedi
 
VATAN BİLGİSAYAR HAKKINDA
Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim-Elmadağ’da Türkiye’nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. İstanbul’un yanı sıra Vatan Bilgisayar; İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Antalya, Kayseri, Samsun, Trabzon, Aydın, Mersin, Eskişehir, Adapazarı, Tekirdağ, İzmit, Hatay, Gaziantep, Balıkesir, Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Düzce, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Kütahya, Manisa, Çorum, Osmaniye, Edirne, Ordu, Zonguldak (Ereğli), Mardin, Kırklareli, Isparta, Yalova, Uşak, Elazığ, Niğde, Aksaray, Van, Çanakkale, Bolu, Giresun, Karabük, Şanlıurfa ve Kırıkkale olmak üzere Türkiye’nin 50 ayrı ilinde hizmet veriyor. En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar; yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook’dan küçük ev aletlerine kadar 15 bin çeşit ürün yelpazesini satışa sunuyor. Türkiye’nin her yerine vatanbilgisayar.com web sitesi üzerinden online ürün satışı gerçekleştiren Vatan Bilgisayar, haftanın 7 günü saat 10:00-19:00 arasında çağrı merkezinden de (444 56 56) ürünler hakkında detaylı bilgi verebilmekte ve sipariş alabilmektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem veren Vatan Bilgisayar’da satış sonrası destek ekibi satış ekibinin yüzde yirmisi kadardır.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu