Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Vatandaş Geçinemiyor

Ümit Özdağ öncülüğünde kurulan Zafer Partisi Ülkede teşkilatlanmaya giderken, Kırıkkale'de de hızlı bir şekilde teşkilatlanıyor. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Duruakan, piyasalar hakkında görüşlerini belirterek, ülkenin durumunun hiç iyi olmadığını vatandaşın geçinemediğini ifade etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ümit Özdağ öncülüğünde kurulan Zafer Partisi Ülkede teşkilatlanmaya giderken, Kırıkkale’de de hızlı bir şekilde teşkilatlanıyor. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Duruakan, piyasalar hakkında görüşlerini belirterek, ülkenin durumunun hiç iyi olmadığını vatandaşın geçinemediğini ifade etti.

TEŞKİLATLANMADA SONA GELİNDİ

Kırıkkale’de bir cafede gerçekleştirilen basın toplantısında Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, gündemi değerlendirdi. Durukan, kendisinin ülkü camiadan geldiğini Keskin’li olduğunu belirtti. Duruakan, Kırıkkale’de teşkilatlanma çalışmalarının hemen hemen sona gelindiğini 4 ilçede de çalışmaların tamamlandığını söyledi. Duruakan Şubat ayında teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak seçime hazır hale geleceklerini belirtti.

VATANDAŞ BORÇTAN KAFASINI KALDIRAMIYOR

Duruakan, kendilerinin vatandaşlara karşı büyük sorumluluklarının olduğunu ifade ederken, Zafer partisinin bir vizyonu olduğunu söyledi. Ülkenin hiç iyi yönetilmediğini ifade eden Duruakan, “Vatandaş borçtan kafasını kaldıramıyor. AKP’ye göre her şey güllük gülüstanlık. Biz vatandaşlarımızı rahata erdirebilmek için kurulduk.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x