Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşetSiyaset

Vekili Demir, muhtarların sorunlarını dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunların çözümü için fikir alış verişinde bulundu.

BİRLİKTE ÇÖZÜM YOLLARI ARIYORUZ
Keskin Ziraat Odası’nda mahalle muhtarları ile buluşan Milletvekili Demir, amaçlarının vatandaşların sorunlarına en kısa sürede çare bulmak olduğunu ifade etti. Demir, muhtarlarla beraber olmaktan ve birlikte çözüm yolları aramaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

VATANDAŞIN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR
Siyaset yapmanın kendine göre en güzel tarafının halkın içerisinde, vatandaşla beraber, vatandaşın gündemini takip etmeye çalışması olduğunu belirten Demir, “Vatandaşın derdi bizim derdimizdir diyerek elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Mecliste odalarımız dolup taşıyor. Bundan çok mutlu oluyorum. İnsanların derdi var ki bizi sürekli ziyaret ediyorlar. Biz milletvekili arkadaşımla vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz”

HEDEFİMİZ KIRIKKALE’YE HİZMET
Öncelikli hedeflerinin Kırıkkale’ye hizmet etmek ve Kırıkkaleli vatandaşın problemini çözmek olduğuna işaret eden Demir, “Özellikle bize iletilen yol ve sulama konularında gerekli görüşmeleri yaptık. En kısa sürede inşallah bu sorunlar çözüme kavuşacak. Biz her alanda vatandaşımızın problemini kısa sürede çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Bugünde kısa sürede çözebileceğimiz mahallelerinizde önem taşıyan sorunların tespiti için bir araya gelmek istedim” dedi. Konuşmaların ardından muhtarlar istek ve taleplerini dile getirdiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x