Gündem

Xiaomi Mi Band 5 Temel Özellikleri

Xiaomi tarafından kullanıma sunulan akıllı bilekler içerisinde yer alan Mı Band 5 sahip olduğu özellikler ile fazlasıyla ön plana çıkıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Xiaomi tarafından kullanıma sunulan akıllı bilekler içerisinde yer alan Mı Band 5 sahip olduğu özellikler ile fazlasıyla ön plana çıkıyor. Cihazda yer alan çok sayıda kullanışlı özellik mevcuttur. Öncelikle son derece renkli ve geniş bir ekrana sahiptir. Aynı zamanda çeşitli sağlık fonksiyonlarını takip etmesi ile kişinin fiziksel durumu hakkında bilgi edinmesini sağlar.

Xiaomi Mi Band 5 modeli 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklıdır ve bu sayede insanların yüzerken ya da duş alırken kullanmasında bir sakınca yoktur. Aynı zamanda 14 günlük pil ömrü sayesinde sürekli şarj etme ve benzeri şeylere gerek olmaz. Kullanıcılar tek şarj etme ile uzun bir süre bilekliklerini kullanabilir. Pazaryon sitesine girerek inceleyebilirsiniz.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Edinme

Mi Band 5 akıllı bilekliği kişinin sağlık durumunu izlemesine imkân veriyor. Bu doğrultuda sunduğu birçok farklı özellik mevcuttur. Öncelikle Xiaomi Mi Band 5 ile 24 saat boyunca uyku izlenebiliyor. Bu sayede REM uykusu için uygun zaman bulunur ve uykunun daha kaliteli olması sağlanır. Aynı zaman kalp atışın izleme konusunda da oldukça kullanışlı bir cihazdır.

Kişinin kalp atışını 7/24 izleme imkânı tanır ve gerekli olması durumunda ani yükselme ve azalmalarda uyarı gönderir. Kadınlar için adet döngüsü izleme ve bildirim gönderme gibi özellikleri de vardır. Sağlık durumu hakkında pek çok bilgi sunar. Tüm bu özelliklere sahip bilekliğe Pazaryon sitesinden sahip olabilirsiniz.

Kaynak: https://www.pazaryon.com/xiaomi-mi-band-5

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x