Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Yabancı değil, kardeşimizsiniz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yaşayan Irak, Afganistan, İran ve Suriye uyruklu göçmenlerden oluşan heyet 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü münasebetiyle Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz’ı makamında ziyaret etti.

HEDİYELER TAKDİM ETTİ
İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, göçmen misafirleri ile bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, “18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü”nü kutlayarak çocuk göçmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.

GÜZEL GÜNLER GELECEKTİR
Vali Haktankaçmaz ziyarette yaptığı konuşmada; ”Kardeş ülkelerden gelen misafirlerimizi bir yabancı olarak değil, kardeşimiz olarak görüyoruz. Zor zamanlarda kardeşlerimizin yardımlarına koşmak bizim için bir borçtur. Temennimiz bölgedeki sıkıntıların bir an önce sona ermesidir. İnşallah bu sıkıntılı dönemler de geçecek, güzel günler gelecektir”

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Daha sonra, Şehitler İlkokulu öğrencilerinden Iraklı öğrenci Yasin Tahan tarafından Bayrak şiiri, aynı okul öğrencisi Afganistanlı Roya Golzarı tarafından da İstiklal Marşı’nın iki kıtası okundu. Vali Haktankaçmaz öğrencileri tebrik ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x