Yahşihan

Yahşihan Belediye Başkanı Sungur, Karne Törenine Kıldı

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere ve öğretmenlere tatil dileklerinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere ve öğretmenlere tatil dileklerinde bulundu.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Törende öğrencilere ve öğretmenlere yönelik dileklerde bulunan Başkan Sungur, geleceğin teminatı olan öğrencilere ve onlara emek veren öğretmenlere iyi tatiller diledi.

ahmetsungur-2.jpg

SUNGUR, ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDER, GÜZEL BİR TATİL GEÇİRMELERİNİ DİLERİM

Başkan Sungur, törende yaptığı konuşmada, “2023 – 2024 Eğitim-Öğretim yılını başarıyla tamamlayıp karne almış bütün öğrencileri tebrik eder, güzel bir tatil geçirmelerini dilerim” ifadelerini kullandı. Eğitimin önemine vurgu yapan Sungur, çocukların geleceğe daha iyi hazırlanabilmesi için belediye olarak eğitime her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

ahmetsungur-jpg1.jpg

ÖĞRENCİLERİN HEYECANI VE MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Karne töreni, öğrencilerin heyecanı ve mutluluğuna sahne olurken, öğretmenler ve veliler de bu özel anı paylaştı. Başkan Sungur, tören sonunda öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x