Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

Yahşihan seçmeni; ”31 Mart’ta Abbas Yolcu” dedi

Yahşihan'da Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur'un stratejik hamlelerinden sonra olumsuz havayı dağıtmaya çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, düzenlediği son programda Ahmet Sungur'un dayıları ve yeğenleri Osman Türkyılmaz'a katılım sağladı şeklinde paylaşılan haberler ortaya çıkmıştı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan’da Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur’un stratejik hamlelerinden sonra olumsuz havayı dağıtmaya çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, düzenlediği son programda Ahmet Sungur’un dayıları ve yeğenleri Osman Türkyılmaz’a katılım sağladı şeklinde paylaşılan haberler ortaya çıkmıştı. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı,  belirtilen kişilerin hali hazırda 2019 seçimlerinde Türkyılmaz’a açık destek verdikleri ve uzun süredir Ahmet Sungur ile görüşmedikleri ortaya çıktı. Belediye personelleri,  Osman Türkyılmaz’ın kardeşleri ve son olarak MHP Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın’ın,  Ahmet Sungur’a katılımı sonrasında imajını düzeltme ve seçimi kazanma çabalarına düşen Osman Türkyılmaz’ın en yakınlarını kaybetmesinden duyduğu rahatsızlık, Yahşihan seçmeni tarafından ”31 Mart’ta abbası yolcu edeceğiz”  ”Ne yapacağını şaşırdı bizim abbas” şeklinde yorumlandı.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x