Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Yahşihan’a yapacağımız çok fazla işimiz var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Yahşihan Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Sungur’un seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışta kendisini desteklemeye gelen kalabalığa seslenen Sungur: “Allah izin verirse bizim için helalleşme dönemi olacak. Yahşihan’a yapacağımız çok fazla işimiz var.”

VAKTİN BİRLİK VE BERABER OLMA VE KENETLENME VAKTİ

AK Parti Yahşihan Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Sungur’un seçim bürosunun açılışını geniş bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirdi. Ahmet Sungur beraberindeki binlerce kişiyle birlikte ilçe meydanında bir araya gelerek 15 Temmuz Şehitleri Caddesi’ndeki seçim bürosuna yürüdü. AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Yahşihan 15 Temmuz Şehitleri Caddesi’ndeki açılışta yaptığı konuşmada, vaktin birlik ve beraber olma ve kenetlenme vakti olduğunu söyledi. Kimsenin Türkiye’yi zor duruma sokamayacağını dünyaya ilan etmenin zamanı geldiğini belirten Dağdelen, Yahşihan’da da Sungur’un tekrar belediye başkanı seçileceğini ifade etti.

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK, SIRA SİZDE

Yahşihan Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Sungur, “Bugün bizleri yalnız bırakmadınız hepinizden Allah razı olsun. Hele ki böyle soğuk bir havada bunca kalabalığın karşısında sizlere hitap etmek gerçekten de çok zor. 2009 yılında başlayan serüvenimiz 2014 yılında da devam etti. Yine sizlerin desteği, genel merkezimin isteğiyle geldik yeniden aday olduk. Biz üzerimize düşeni yaptık, bu saatten sonra siz seçmenlerimiz olarak üzerinize düşeni yapacaksınız inşallah” dedi.

İLÇEMİZİN SORUNLARININ HEPSİNİ ÇÖZECEĞİZ

Sungur: “Seçim bürosu açılışından miting havasına dönüştü. Üçüncü dönem Allah izin verirse bizim için helalleşme dönemi olacak. Bu göreve geldiğimizde tanışmak bizim için nasıl bir sünnetse,  ayrılırken de helalleşmek bizim için olmazsa olmaz.  Ve biz bunları mitin alanlarında söylüyoruz ama başkan bıraktı gidiyor falan değil, bizim amacımız Yahşihan’da yapacağımız çok fazla işimiz var. Her zaman aranızdayız, yanınızdayız, inşallah gitmeye de niyetimiz yok. Helalliği şu anlamda almak istiyoruz, ilçemizin sorunlarının hepsini çözeceğiz ve biz sözümü tuttuk deyip sizlerden helallik isteyeceğiz.”şeklinde ifadelerde bulundu.

USTALIK BELGESİNİ ALMAYA TALİBİM

Sungur da Yahşihanlıların desteğiyle çıraklık ve kalfalığını yüz akıyla tamamladığını dile getirerek, ustalık belgesini de almaya talip olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından seçim bürosu açıldı. Binlerce kişinin destek verdiği Sungur, seçim bürosunda seçmenlerini ağırladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x