Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

YAHŞİHAN’DA CUMHURİYET KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi’nin 27 Ekim’de gerçekleştireceği 29 Ekim Cumhuriyet Konseri, İsrail’in Gazze’de hastane bombalamasının ardından oluşan acı tablo karşısında konseri iptal ettiğini duyurdu.

HABER: TAHİR ERDEM

 

İNSANLIK DRAMI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konuya ilgili açıklama yaptı, Türkyılmaz “İlçemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde 27 Ekim Cuma günü Yenişehir Devlet Bahçeli Bulvarı’nda gerçekleştireceğimiz konserimiz, Filistin’de devam eden savaş durumu ve masum yavruların katledildiği insanlık dramı nedeniyle iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Yaşanan bu insanlık dramı bizleri derinden üzmüştür. İnsanlık adına utanç verici hale gelen bu baskı ve yok etme politikası bitmeli ve acilen sivillere yönelik bombalamalar durmalıdır. Cuma günü camilerimizde ölen yavrularımız için gıyabi cenaze kılınması için gerekli girişimleri yapacağız. Allah ölen kardeşlerimizin mekânını cennet eylesin.” İfadesini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu