Yahşihan

Yahşihan’da İrtibat Büroları 7/24 Vatandaşların Hizmetinde

Yahşihan Belediyesi irtibat büroları Yahşihan halkı için büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar ilçe merkezine gitmeden su ve emlak işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi irtibat büroları Yahşihan halkı için büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar ilçe merkezine gitmeden su ve emlak işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor.


Yahşihanlılara eksiksiz hizmet sunabilmek, istek ve şikâyetleri daha hızlı sonuca kavuşturabilmek için Yeşilvadi Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi ve Hacıbey Mahallelerinde bulunan belediye irtibat büroları vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. Bu irtibat büroları sayesinde Yahşihan halkı ilçe merkezine gitmeden su ve emlak işlemlerini burada yaparken, taleplerini de iletebiliyor. Ayrıca Yahşihan halkına 7/24 hizmet sağlayan Yahşihan Belediyesi, 0505 164 46 40 numaralı WhatsApp İhbar Hattına gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerine aktararak kesintisiz çözüm sunarken tüm sorunlara müdahale ediyor.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur yapmış olduğu açıklamasında, “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Yeşilvadi Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi ve Hacıbey Mahallelerinde bulunan irtibat bürolarımız vatandaşlarımıza hizmet noktasında çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımız istek, şikâyetlerini iletebiliyor aynı zamanda su ve emlak işlemlerini burada yapabiliyorlar. Bu ve buna benzer vatandaş odaklı çalışmalarımız devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x