Manşet

Gençlik Merkezi Millet Bahçesi’ne Taşındı

Kırıkkale Belediyesi çatısı altında hizmet veren ‘Gençlik Merkezi’ öğrencilere daha iyi hizmet sunabilmesi amacıyla Millet Bahçesi’ne taşındı. Bu imkandan yararlanmak isteyen gençler için ise ücretsiz ulaşım imkanı sağlanıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi çatısı altında hizmet veren ‘Gençlik Merkezi’ öğrencilere daha iyi hizmet sunabilmesi amacıyla Millet Bahçesi’ne taşındı. Bu imkandan yararlanmak isteyen gençler için ise ücretsiz ulaşım imkanı sağlanıyor.

ÜCRETSİZ ŞEKİLDE ULAŞIM SAĞLANIYOR

Millet Bahçesi Gençlik Merkezi, yeni yerine taşındı. Sosyal alan, sınırsız internet, huzurlu sesiz ortam ve bireysel ders çalışma alanı bulunan Gençlik Merkezine ulaşım ise tamamen ücretsiz şekilde sağlanıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Onlara en iyi imkanları sunmak için çalışıyoruz. Millet Bahçesi Gençlik Merkezi’ni yeni yerine taşıyarak, gençlerimize daha modern ve konforlu bir ortamda hizmet verme imkanı sağladık.”Fotoğraf açıklaması yok.

BAŞKAN ÖNAL’DAN GENÇLERE ÇAĞRI

“Gençlik Merkezi’nde, gençlerimiz ders çalışabilecek, arkadaşlarıyla vakit geçirebilecek ve çeşitli kurslara katılabilecekler.” Tüm gençlerimizi Gençlik Merkezi’ni ziyaret etmeye ve bu imkanlardan faydalanmaya davet ediyorum. Önal, ayrıca Gençlik Merkezi’nin işleyişi hakkında da bilgi verdi. Ücretsiz servisler saat 09:30 ve 13:00 Cumhuriyet Meydanından hareket ediliyor. 13:30 ve 16:30 Gençlik Merkezinden hareket Cumhuriyet Meydanına hareket ediliyor.genclik-merkezi-millet-bahcesine-tasindi-2.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
hande seven
hande seven
17 Mayıs 2024 12:33

Gençlik merkezine küçük çocuklarımızı gönderiyorduk şurası yakındı kendimi bırakıp alıyorduk yürüyerek mesela benim kızım ingilizce kursuna komşumun kızı saz kursuna gidiyorlar taa bahşılıya nasıl gönderelim bunlar 8. sınıfta henüz başkanım . bari çocuk bölümleri kalsın gençler gitsin

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x