Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Yakalayıp Sattı 23 Bin Tl Ceza Yedi

Keskin ilçesinde doğaya bırakılan kınalı keklikleri yakaladıktan sonra parayla satan kişiye toplam 23 bin 81 lira cezası kesildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesinde doğaya bırakılan kınalı keklikleri yakaladıktan sonra parayla satan kişiye toplam 23 bin 81 lira cezası kesildi.

23 BİN 81 LİRA PARA CEZASI KESİLDİ 
Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Kaçak Köyü’nde O.A.’nın ‘Yaban hayatı yerleştirme sahasına bırakılan kınalı keklikleri yakalayarak kafeste tutup satıldığı bilgisi alması üzerine İlçe Jandarma ekipleriyle birlikte harekete geçti. O.A.’nın kafesine giden ekipler, 2 Kınalı Kekliği kafeste bulurken, şahıs yakaladığı diğer 2 kekliği ise sattığını iddia etti. Kafesteki Kınalı Keklikleri tekrardan doğaya salan ekipler, O.A.’ya Kara Avcılığı kanunu kapsamında ve tazminat olarak toplam 23 bin 81 lira para cezası kesti. Ayrıca, Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x