Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Yanlarında ve yakınlarındayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat Hanımefendi, Ramazan Ayı münasebetiyle ilimizde yaşayan ihtiyaç sahibi dul ve yaşlı bayanları ziyaret etti.

Ev ev ziyaret

Ziyaret programı kapsamında; Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dul ve yaşlı bayanlardan Kaletepe Mahallesinde yaşayan Eshabile Yanardağ (50) ve Rabia Bekgüz (33), Etiler Mahallesinde yaşayan Fadime Gür (66), Gündoğdu Mahallesinde yaşayan Sultan Türkmen (40) evlerinde ziyaret edildi. Ev ziyaretinde Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli de hazır bulundu.

Yakından ilgilendi

Hane ziyaretleri sıcak bir ortamda gerçekleşti. İlksen Kolat ailelerin Ramazan Ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ederek onlarla yakından ilgilendi. Onların her zaman yanlarında ve yakınlarında olduklarını dile getirdi. Kolat, bu tür ziyaretlere devam edileceğini söyledi. Hane sahipleri, kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı İlksen Kolat’a teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu