Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Yapılandırmada geç kalmayın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Defterdarlığı, 7143 sayılı Kanun kapsamında vergi borçlarının yapılandırılması için 31 Temmuz 2018 tarihinde sona eren başvuru tarihi, 27 Ağustos 2018 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

 

İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILANDIRMA İMKANI

Son başvuru tarihinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar, ödenmemiş vergi borcu olanlar, öğrenci kredisi borcu olanlar, motorlu taşıtlar vergisi ve trafik para cezası borcu olanların bu uzatmadan yararlanması tavsiyesinde bulundu. Defterdar Bayraktar “7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması hakkında Kanunun getirdiği kolaylıklardan yaralanmak için son başvuru tarihi 27.08.2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Mükelleflerimiz 27 Ağustos 2018 tarihine kadar Vergi Dairelerinden veya İnternet üzerinden yapılandırma başvurusu yapabilirler” ifadesini kullandı.

 

BİRAN ÖNCE BAŞVURUDA BULUNMALILAR

Defterdar Bayraktar “Değerli mükelleflerimizin, Bayram tatilinin de olması nedeniyle yapılandırmanın son gününde mağduriyet yaşanmaması açısından yapılandırmadan yararlanmak için son tarih olan 27.08.2018 Pazartesi gününü beklemeden başvuru yapmalarım arzulamaktayız. Ayrıca, Matrah Arttırımında bulunmak isteyen mükelleflerimizin son başvuru tarihi 31 Ağustos 2018 olduğundan, başvurularını bir an önce yapmaları gerekmektedir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x