Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Yar Keskin’e gidelim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin yetiştirdiği başarılı saz üstatlarından Alaaddin Yağlı, Kırıkkale’nin en büyük ve köklü tarihine sahip ilçesi Keskin için hazırladığı parçanın klibini de Keskin’de çekti. Taner Olgun’un da sazıyla eşlik ettiği klip sosyal medyada büyük beğeni topladı.

 

KLİBİ DE KESKİN’DE ÇEKİLDİ

‘Angaralı Alattin’ ismiyle tanınan, Kırıkkale’nin yetiştirdiği saz üstatlarından Alaaddin Yağlı, kendisinin de doğduğu ilçe olan Keskin için özel bir parça hazırladı. Sosyal medyada büyük bir beğeni alan ve dinlenmede rekora giden ‘Yar Keskin’e gidelim’ parçasının klibini de Keskin’de çeken Yağlı’ya Kırıkkale’nin beğeniyle takip edilen isimlerinden Taner Olgun sazıyla eşlik etti. Keskin ilçe sakinlerinin de yer aldığı ‘Yar Keskine gidelim’ eseri düğünlerin vazgeçilmez parçası olması bekleniyor.

 

KIRIKKALE İÇİN DE BESTE SÖZÜ

‘Kırıkkale vatanım yurdum, Keskin Merkezde doğdum, bizi bilenler bilir bilmeyene gül oğlum’ dizeleriyle parçasının başladığını söyleyen Alaaddin Yağlı “Ben bugüne kadar Kırıkkale’me Keskin’ime beste yapmakta geç kalmışım. Bu sevgi seli için bütün Keskinli hemşehrilerime sonsuz teşekkürler ederim. Yetkililerden destek alabilseydik daha iyi bir eser ortaya çıkabilirdi. Kırıkkale spor içinde buradan bir beste sözü veriyorum. Keskin’de yaz aylarında bir damar klip şimdiden düşünüyorum. On numara bir klip oldu. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x