Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Kırıkkale’ye hizmet için yola çıktık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaklaşık 25 yıl Ülkü Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev alan Şafak Unlu Mamuller işletmecisi Emrah İmren MHP’den Kırıkkale Belediye Meclis üyeliği için aday adayı oldu. İmren Kırıkkale’ye daha iyi hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

25 YIL ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV YAPTI

Şafak Unlu Mamuller işletmecisi ve MHP Kırıkkale Belediye Meclis üyesi aday adayı Emrah İmren gazetemizi ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet ile bir süre görüşen MHP’li aday adayı İmren, “Kırşehir Kaman nüfusuna kayıtlı, doğup büyüme Kırıkkaleliyim. Kırıkkale’de yaklaşık 25 yıldır ülkü ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yaparak kazandığım tecrübeyi hizmete dönüştürmek, memleketim Kırıkkale’ye daha fazla hizmet etmek amacıyla belediye meclis üyeliği için aday adayı başvurusunda bulundum. Allah izin verirse MHP’nin bayrağını Kırıkkale Belediyesinin surlarına dikeceğiz. Bu yolda tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x