Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yaşam şartları yükselecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı;
‘Gayemiz halkımızın yaşam şartlarını yükseltebilmek’
 
Orman ve Su işleri Bakanlığı tarafından ilimizde yürütülen yatırımlar ve faaliyetlerini görüşmek üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akca’nın katılımı ile bir dizi program düzenlendi. Programa Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’da katıldı
 
YAKIN ÇALIŞIYORUZ
 
Valilik makam ziyareti ile başlayan programda, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof. Dr. Lütfi Akca’ya Kırıkkale kültürünü simgeleyen el yapımı süs bebek hediye etti. Valilik programının ardından polis evinde düzenlenen İl Koordinasyon toplantısına konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Orman Bakanlığı ile her zaman yakın çalıştıklarını ifade etti. Gerek Şube Müdürlerimiz, gerek bölge müdürlerimizle sık sık görüştüklerine dikkat çeken Başkan Saygılı, sözlerine şöyle devam etti.
 
ÇAM  AĞICI DİKİLDİ
“Şehrimize yapılacak yatırımlar ile alakalı fikir alışverişi içerisindeyiz. Taleplerimizi iletiyoruz. Onlarda ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim gayemiz belli. Halkımızın yaşam şartlarını daha iyiye taşıyabilmek. İnşallah hep birlikte güzel projelere imza atacağız.” Belediye Başkanı Mehmet Saygılı toplantının ardından protokol üyeleri ile birlikte DSİ Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada ise yapımı yeni tamamlanan Şube Müdürlüğü bahçesine protokol üyeleri ve Belediye Başkanı Saygılı tarafından çam ağacı dikildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu