Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘Büyük bir sorumluluk aldık’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ele ele vererek Kırıkkale’ye hizmet etmek istiyoruz diyen Erdal,
‘Büyük bir sorumluluk aldık’
 
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Erhan Erdal ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak MÜSİAD Kırıkkale Şubesini ziyaret eden Erdal, burada fikir alışverişinde bulundu.
 
MÜSİAD ZOR ZAMANDA HER ŞEYİ BAŞARDI
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Erdal, sivil toplum örgütlerinin siyaset üzerindeki etkisinin ülkemizde ilerleme kaydettiğini ancak istenilen düzeye gelmediğini ifade etti. Erdal, “MÜSİAD’ın bu zamana kadar yapmış olduğu faaliyetler ile ülke ekonomisindeki istikrarlı kalkınmaya destek sunmuştur. Türkiye zor dönemlerden geçerken belli iş çevreleri özgürlüklerden yana tavır alamadı.  MÜSİAD zor zamanda konuşmayı başarmış ve her zaman demokrasiden yana tavır almıştır”
 
FİKİR VE DÜŞÜNCELERE AÇIĞIZ
Sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olan MÜSİAD’ın her zaman fikir ve düşüncelerine açık olduklarını dile getiren Erdal, AK Parti ailesi olarak sizlere nasıl bir katkı sunarız düşüncesi ile hareket ettiklerini ifade etti. Erdal, aday adayı olarak büyük bir sorumluluk aldıklarını, iş dünyamız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız ile el ele vererek Kırıkkale’mize hizmet edeceğiz. Farklı düşüncelere saygı ile bakıyoruz. Ancak Kırıkkale ortak paydası ile bir ve beraber olunacağını ve büyüyen ülke ekonomisinden daha fazla pay alma adına gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu