Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Yaşam’da neler var?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Nokta Mevkii’ndeki yeni yerinde çok yakında sağlık hizmeti vermesi beklenen Özel Yaşam Hastanesi’nin durumu ile ilgili detaylar belli oluyor. Hastanenin beş yıldızlı bir konforda spesiyal sağlık hizmeti vereceği bildirildi.
 
SPESİYAL SAĞLIK HİZMETİ
Kırıkkale’nin ilk özel sağlık kuruluşu olan Özel Yaşam Tıp Merkezi Özel Yaşam Hastanesi olma yolunda ilerliyor. Hastanenin birkaç ay içinde Nokta Mevkii’ndeki yeni yerinde sağlık hizmeti vermeye başlayacağı öğrenildi. Geçen hafta hastane yönetiminin yaptığı açıklama ile hastane konusunda kamuoyu bilgilendirilmişti. Şimdi ise hastanenin özellikleri, uygulamaları, kapasitesi, bölümleri ve sair konularda bilgi verildi. Hastanenin beş yıldızlı bir konforda spesiyal sağlık hizmeti vereceğinin altı çizildi.
 
7 BİN METREKARE OLACAK
Sağlık alanında Kırıkkalelilerin yaşadığı sıkıntıları tesbit eden hastane yönetimi, bu alanda oluşan boşluğu Özel Yaşam Hastanesi ile doldurmayı amaçlıyor. Hastanenin hemen her branşta eksiksiz bir sağlık hizmeti, kadro ve teçhizatlarla hizmet vereceğinin altı çizildi. 75 yataklı olan hastanenin 7 bin metrekare kapalı alanda hizmet vereceği vurgulandı. Yataklı tedavi hizmetlerinin yanı sıra, yine yataklı Fizik Tedavi hizmeti verileceği de ifade edildi.
 
BEŞ YILDIZLI KOŞULLAR
Otopark sorunu bulunmayacak olan hastanenin Acil Servisi 24 saat beş yıldızlı koşullarda hizmet verecek. Kadrosu branşında uzman olan hekimlerden oluşacak olan hastane, sağlık alanında hiçbir konuyu atlamayacak. Eksiksiz ve tam donanımlı bir kadro ve sağlıkta spesiyal uygulamalar ile hastane adından söz ettirecek. Hastanenin özel uygulamaları, farklı çalışmaları ve özel hizmetleri ile Kırıkkalelilerin büyük ilgisini çekeceği belirtiliyor.
 
GİRİŞİ DÜZENLENİYOR
Şu anda hastanede bölümler, servisler, operasyon ve uygulamaların yapılacağı alanlarda çalışmalar yürütülüyor. Hastane girişi, acil ve diğer sağlık hizmetlerine uygun hale getiriliyor. Teçhizat, tıbbi donanım ve diğer konularda Kırıkkale’de ilklere imza atması beklenen hastanenin uygulamaları, çalışma sistemi ve operasyonları sayesinde Kırıkkalelilerin Ankara veya başka bir yere gitme ihtiyacı hissetmeyeceğinin altı çiziliyor.
 
HEKİM KADROSU OLUŞUYOR
Hastanenin çalışmaya başladığında uygulamaları ve operasyonları, hekim kadrosu ve hizmetleri ile büyük ilgi göreceği kaydedildi. Şimdiden adından söz ettirmeye başlayan hastane sağlık hizmeti vermeye başladığında dikkat çekici uygulamaları ve kampanyaları ile sağlık alanında Kırıkkale’de oluşan boşluğu dolduracak. Hekim kadrosu oluşmaya başlayan hastanede bir çok önemli isim görev yapacak, adından söz ettiren uygulama ve operasyonlar gerçekleştirecek. Hastane yönetimi, kısa süre sonra detaylar konusunda kamuoyunu bilgilendirmeye başlayacak.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu