Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Yeni Belediye Başkanı Yavuz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevini devir alan 6. Sınıf Öğrencisi Raşit Yavuz, özellikle okul çıkışlarında trafikte daha dikkatli olunmasını isteyerek bu yönde talimatlar verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevini devir alan 6. Sınıf Öğrencisi Raşit Yavuz, özellikle okul çıkışlarında trafikte daha dikkatli olunmasını isteyerek bu yönde talimatlar verdi.

KOLTUĞA OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanlığı koltuğuna bu yıl Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Raşit Yavuz oturdu. Bir günlüğüne Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Yavuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu günü çocuklara armağan etmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyerek “Mustafa Kemal Atatürk’e çocuklar adına teşekkür ediyoruz” dedi.

OYUN SAHALARI PROJELERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan görevi devir aldıktan sonra Belediye Birim Müdürleri ile tanışan Kırıkkale’nin yeni Belediye Başkanı Raşit Yavuz çocukların ruhsal ve bedensel açıdan gelişimlerini sağlamaları için Mahallere yapılabilecek spor tesisleri hakkında bilgi istedi. Plan Proje Müdürü Bekir Altunçanak’ta, Mahallere birer mahalle konağı, yanlarına da çok amaçlı spor sahaları yapmak üzere projelendirme yaptıklarını ihale aşamasının tamamlanmasının ardından mahallerde çocukların gün boyu etkinlik yapabilecekleri spor yapacakları alanlar kazandıracaklarını söyledi. Çocuk Başkan Yavuz, bu yöndeki belediye çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, okulların bahçelerine de oyun alanları oluşturulması için Park ve Bahçeler Müdürüne talimat verdi.

ZABITA EKİPLERİMİZ OKUL ÖNLERİNDE BULUNSUN

Telsiz ile Zabıta Müdürlüğüne talimat veren başkan Yavuz, Özellikle öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde okul önlerinde sürücülerin dikkatli olmalarını isteyen Yavuz, şehir genelinde sürücülerden trafik kurallarına riayet etmelerini istedi.  Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da geleceğin teminatı çocuklara makını devir etmenin kendisi için de mutluluk verici olduğunu söyleyerek tüm çocukların kendilerine armağan edilen Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x