Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Yeni yılın ilk bebekleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkale’de yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen iki bebeğe Vali Ali Kolat ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı birer çeyrek altın taktı.

DOĞUM SERVİSİNE ZİYARET
Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, yeni yıla girerken Yüksek İhtisas Hastanesi’ne ziyaret ettiler. Başhekim Dr. Tekin Akca ile hastane görevlilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, hastalara şifa dileyen Vali Kolat ve Başkan Saygılı, doğum servisine geçtiler.

BEBEKLERE ÇEYREK ALTIN
Vali kolat ile Başkan Saygılı, çiçek verdikleri anne Merve Köksal’ın yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya getirdiği ve Mehmet Eymen Köksal adı verilen erkek bebeğe birer çeyrek altın taktılar. Kolat ile Saygılı, ardından dünyaya gelen Ayşe Yağmer adı verilen kız bebeğine çeyrek altın takarken, annesi Canan Çetinkaya’ya da çiçek verdiler. Hastane ziyareti sonrası konuşan Vali kolat, 2015’in tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesini temenni etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu