Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Yeniçağa hazırlanıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BAL Ligi 6’ncı grupta namağlup liderliğini sürdüren  Kırıkkale Büyük Anadoluspor, bu hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Yeniçağa mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor.

 

HAZIRLIKLAR TAM GAZ

Haftayı 3-0’lık Karapınar galibiyetiyle kapatan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, moralli başladığı yeni haftada Yeniçağa mücadelesinin hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Hafta başında günü çift idmanla tamamlayan Kırıkkale Büyük Anadolusporlu futbolcular, dünkü çalışmasını  salonda  gerçekleştirdi. Grubunda 37 puanla namağlup lider olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelenin hazırlıklarını büyük bir konsantrasyonla sürdürüyor.

 

ALNIMIZIN TERİ, HAKKIMIZLA KAZANIYORUZ

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un şampiyonluk yolunda sağlam adımlarla yürüdüğünü ifade eden Teknik Direktör Harun Aydoslu, takımın daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu söyledi. Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un masa oyunlarında kaybetmeyecek kadar büyük bir camia olduğuna işaret eden Aydoslu, “Şampiyonluk yolunda aleyhimize işleyen bir çok olaya rağmen alnımızın teriyle, hakkımızla kazanmaya devam ediyoruz. Her şeye rağmen önce Allah’ın izni sonra taraftarımızın desteğiyle sezon sonunda gülen biz olacağız.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x