Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale’de ittifak gerektiren bir durum yok

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Daha önce gündeme getirilen ancak karşılık bulmayan, bugünlerde yeniden kasıtlı olarak gündeme getirilmeye çalışılan Kırıkkale’de Ak Parti-MHP ittifakı konusunda açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu haberlerin dedikodudan ibaret olduğunu aslı olmadığını söyledi.

BU TÜR KİRLİ BİLGİLERE RİAYET ETMEYİN

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu “Bugün bir takım haber sitelerinde MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayının çekileceği ile haberler yeralmaktadır. Bu haberler belli çevrelerce kasıtlı olarak çıkartılmakta olup ilimizde ittifak yapmamızı gerektirecek bir rakip de yoktur. Değerli vatandaşlarımızın bu tür kirli bilgilere riayet etmemelerini rica ediyorum. MHP nin Kırıkkale de adayını çekmesi söz konusu dahi olmamıştır. 19 Kasım tarihinden bugüne kadar devam eden çalışmalarımız bundan sonra da 31 Mart tarihine kadar aynı kararlılık ve samimiyetle devam edecektir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x