Gündem

YERLİ KART TROY’A TALEP HIZ KAZANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eğitim Bir Sen Kırıkkale 2 Nolu Üniversite Şubesi Başkanı Murat Şahin sendika olarak Kırıkkale Üniversitesi rektörlüğüne bir dilekçe sunarak maaş ve kredi kartlarının yerli ve milli imkanlarla üretilen Türkiye’nin Ödeme Sistemi (TROY) ile değiştirilmesini istediklerini bildirdi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

KURUMSAL DUYARLILIK KIYMETLİDİR

Şube Başkanı Murat Şahin Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne verdiği talep dilekçesinde “İsrail’in Filistin’de yapmış olduğu soykırıma karşı eğitim çalışanlarımızın duyarlılığı bilinmektedir. Üniversitemiz ile maaş anlaşması yapmış olan bankanın şubesi ile resmi yazışma yapılarak üniversite çalışanlarımızın maaş kartları ve kredi kartlarının TROY ( Türkiye’nin Ödeme Yöntemi) altyapısına geçirilmesi için genel talep yapılmasını, bankalar ve işletmeler arası para akışını sağlayan bu elektronik bankacılık yönteminin kullanılmasını talep etmekteyiz. Terör devleti İsrail’e kazanç sağlayan (VİSA- Mastercard ) alt yapılı maaş ve kredi kartlarının yerine TROY kartlarının ilgili banka tarafından tüm çalışanlarımızın adreslerine gönderilmesi için gerekli resmi yazışmaların yapılmasını arz ederim. Katil İsrail’in Filistinli kardeşlerimize yaptığı soykırıma karşı eğitim çalışanları olarak duyarlılığımızı göstermek adına Banka ve Kredi kartlarımızı TROY’a (Türkiye’nin Ödeme Sistemi) geçirebiliriz. Banka İnternet Şubesine Giris yapıp, Kartlarım, Kart Program Özellik İşlemlerinden veya ilgili bankanın sesli yanıt sistemi kullanılarak TROY sistemine geçilebilir. Üniversitemiz ile bu hususta resmi yazışma yapılmış olup, hem bireysel hem de kurumsal duyarlılık kıymetlidir. Bundan sonraki tüm sözleşmelere de TROY Kart şartnamede zorunlu olarak yazılmalıdır” ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu