GündemKırıkkaleManşetSağlık

YİH’e tebrik yağıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hastanelerin birleştirilmesinin ardından sağlık sektöründe Kırıkkale’de ilk akla gelen hastane konumunda bulunan Yüksek İhtisas Hastanesinde, hastaneye gelen hastalara ve özellikle yaşlı, engelli hastaların yardımına koşan Hasta İletişim Birimine teşekkür ve tebrik yağıyor.
 
EN AKTİF BİRİMLERDEN BİRİSİ
Yüksek İhtisas Hastanesinin en aktif birimlerinden birisi olan Hasta İletişim Birimi yaptığı hizmetlerle göz dolduruyor. Günlük 2-3 bin civarında hasta giriş çıkışının sağlandığı hastanenin en aktif birimlerinden olan Hasta İletişim Birimi, hastaneyle ilgili şikayet ve önerileri almanın yanı sıra, hastalara yardımcı olmasıyla da hasta ve hasta yakınlarının takdirini kazanıyor.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Birimin başarısı gelen her katta bulunan kutulara bırakılan teşekkür dilekçeleriyle gözler önüne seriliyor. Hastane Yöneticisi Tekin Akça ile sürekli irtibat halinde bulunan birim gelen taleplerinde anında yerine getirilmesine sağlıyor. Birime teşekkür eden Hasta Nejdet Dağ “Burada çalışan arkadaşlarımızdan birisi yaşlı ve yardıma muhtaç bir yaşlı teyzeye yardım ettiğini bizzat gözlerimle şahit oldum ve çok sevindim. Hastanenin böyle bir hizmet vermesi güzel bir durumdur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu