Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Yıldırım Canatan Güzeltepe mahallesine talip

Orkide Çiçekçilik Sahibi Yıldırım Canatan, Güzeltepe Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu belirterek 2024 yerel seçimlerde mahallelinin desteğini istedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Orkide Çiçekçilik Sahibi Yıldırım Canatan, Güzeltepe Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu belirterek 2024 yerel seçimlerde mahallelinin desteğini istedi.

ADINA YAKIŞIR MAHALLE

31 Mart 2024’de yapılacak olan yerle seçimler, belediye başkanlığı kadar muhtarlıklarda da büyük çekişmeye sahne olacak. Güzeltepe Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıklayan Yıldırım Canatan, adına yakışır bir mahalleyi hep birlikte güzelleştirelim sloganı ile yola çıktı.  Canatan yaptığı açıklamada “1978 Kırıkkale doğumluyum, ilk orta ve lise eğitimimi Kırıkkale’de tamamladım. Kırıkkale Orkide Çiçekçilik işletme sahibiyim, halen çiçekçilik sektöründe devam ediyorum. Evli ve üç çocuk babasıyım. Güzeltepe’nin değerli mahalle halkına hizmet etmek için  “Adına Yakışır Bir Mahalleyi Hep Beraber Güzelleştirelim” sloganıyla muhtar adayı oldum. Mahalle sakinlerimiz taktir eder seçimi kazanırsam Güzeltepe için hayırlı güzel hizmetler yapmayı düşünüyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x