Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSeçim

Muhtar Adayı Aktaş’tan fiber internet atağı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ovacık Mahallesi Muhtar Adayı Dursun Aktaş, mahalle sakinlerinin fiber internetten faydalanabilmesi için çalışma başlattıklarını ifade ederek, Telekom ve Belediye nezdinde görüşmelerin olumlu bir şekilde sürdüğünü söyledi.

OVACIK MAHALLESİ’NE FİBER İNTERNET SÖZÜ

Muhtar adaylığını aylar öncesinde açıklayan ve Ovacık Mahallesi’nin sorunlarıyla yakından ilgilenen Dursun Aktaş, fiber internet konusunda çalışmalar yürütüyor. Ovacık Mahallesi’ne fiber optik altyapı kazandırılacağını ve mahalle sakinlerinin fiber internete kavuşacağını belirten Muhtar Adayı Dursun Aktaş, “Günümüz bilgi çağı ve bizlerde bunun farkında olarak mahallemize fiber interneti getirmek için çalışma başlattık. Telekom ve Belediye nezdinde görüşmelerimiz oldu. Bu konudaki görüşmelerimiz oldukça olumlu geçti. Önümüzdeki süreçte Allah’ın izniyle mahallemize fiber interneti getireceğiz.”dedi.

EN İYİ HİZMETİ SUNMAK BOYNUMUZUN BORCU

Mahallenin alt yapı sorunlarıyla yakından ilgilenen ve çözüm yolları arayan Aktaş, “Sadece belli bir zümrenin değil tüm Ovacık Mahallesi’nin muhtarı olmak için çıktığımız bu yolda mahallemize en iyi hizmeti sunmak boynumuzun borcudur. Mahalle sakinlerimizi tek tek ziyaret edip görüş ve önerilerini alacağız. Mahallemize layık olduğu hizmetleri sunmak için seferber olacağız.”diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x