Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Yıldırım emekçiyi güldürdü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi personeli Dede Yıldırım ile ilk maaş dönemini sıkıntısız geçirdi. Yıldırım işçilerin maaşını tam olarak almasını sağladı.
MAAŞLARINI TAM OLARAK ALDILAR
Dede Yıldırım’lı Keskin Belediyesi çalışanlarına maaşlarını tam olarak verdi. İller Bankası’ndan gelen ödenekle dağıtıldığı öğrenilen maaşları alan belediye çalışanları büyük mutluluk yaşadı. Kimisinin 60 aydır maaş alamadığı Keskin Belediyesi çalışanlarının, içerideki alacakları için de girişimler başladı. Keskin Belediye Başkanı Yıldırım, Keskin’in hizmet ve yatırım konusunda eksikliklerinin giderilmesi noktasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’dan destek istediklerini söyledi.
DOĞRU ŞEYLERLE GİDECEĞİZ
Yıldırım, “Belediyemizde çalışan işçi ve memurların tamamı İller Bankası’ndan gelen ödenek ile maaşlarını tam olarak almışlardır. Kimseyi ayırt etmeksizin emekçinin hakkını ödedik. Belediye çalışanları 60 aydır hiç böyle düzenli maaş alamamış. Devletimizin ve başta Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay’ın destek vereceğine inanıyoruz. Keskin nihayetinde kendilerin de memleketidir. Biz doğru şeylerle kendisine gidersek, bizlere destek verecektir. Devletin imkanları doğrultusunda yardım bekliyoruz” şeklinde konuştu.
GERİ DÖNÜŞ BEKLİYORUZ
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın seçim öncesindeki sözünü hatırlatan Yıldırım, “Seçim öncesinde bir Cuma Namazı çıkışı, suların akmaması ile ilgili halk tarafından bir protesto gösterisi yapılmıştı. Başbakan yardımcımız da belediyenin acil ödenmesi gereken borçlarının dökümanını istemişti. 5.3 milyon TL bir borç çıkmıştı. Sayın başbakan yardımcımızın özel kalemine not bıraktık, belki unutmuş olabilirler diye. Şu ana kadar bir dönüş olmadı. Ancak geri dönüşün yapılacağını ve Başbakan Yardımcımızın verdiği sözü yerine getireceğine inanıyorum” dedi.
HİZMET EKİPMANIMIZ YOK
Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; “Keskin hepimizin memleketi. Su ve temizlik başta olmak üzere vatandaşımızın tüm beklentisine şartsız karşılıksız cevap vermeye çalışacağız. Siyasi parti rozetimiz yok. İlçemizde yaşayan her insan eşit olarak belediye hizmetlerinden yararlanacaktır.  Hizmet ekipmanımız yok. Bu konuda sayın başbakan yardımcımızı, valimizi ve İl Özel İdare’yi rahatsız edeceğiz. Talep ve isteklerimiz olacak. Bu konuda destek göreceğimizi ümit ediyoruz. Çünkü yardım şahsıma değil, Keskin halkına yapılacak.
ALLAH MAHCUP ETMESİN
Allah bize güvenen ve oy veren insanları mahcup etmesin. Kimsenin başını öne eğdirmeden, yüzümüz ak ve başımız dik bir şekilde yola devam edeceğiz. Genel seçimlere yaklaşık 15 ay gibi bir süre var. Biz bu süre içerisinde başta sayın başbakan yardımcımızı hizmet ve yatırım konusunda rahatsız edeceğiz”

Başa dön tuşu