Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhGündemKırıkkaleManşet

Yıldırım, Yenilli ve Beşbıçak köylerini ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, köylerde ki incelemelerine devam ediyor. Yıldırım, incelemeler kapsamında ilçeye bağlı Yenilli ve Beşbıçak köylerini ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlardan bilgi aldı.
 
DÜZENLEMELER YAPILIYOR
Kaymakam Yıldırım, Yenilli ve Beşbıçak köylerindeki çeşitli yatırım ve çalışmaları inceledi.
Kaymakam Yıldırım ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemize bağlı köylerimizde çeşitli alanlardaki çalışmalarımız devam ediyor. Yenilli köyümüzde devlet vatandaş işbirliği ile eskisi yıkılarak yerine iki katlı yeni bir cami yapıldı. Şuan camiye ait çevre düzenlemesi yapılıyor.”
 
VATANDAŞLAR HUZURLA İBADETLERİNİ CAMİDE YAPIYOR
“Vatandaşlarımız huzurla ibadetlerini camide yapıyor. Ayrıca köy içinde tespitini yaptığımız bin metrekarelik alana kilit parke yapılarak önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Beşbıçak köyünde de çalışmalarımız var. Köye yapmayı planladığımız bir taziye ev yerinin tespitini yaptık. Ayrıca Beşbıçak ile Koçubaba köy yolu arasındaki 9 kilometrelik mesafedeki asfaltlama çalışmalarında da incelemelerde bulunduk” dedi. Köy ziyaretine, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Yalçın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Osman Özsoy ile diğer kurum müdürleri katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu