Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Yücel’den hem taziye hem denetim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Kurum Başkan Yardımcısı Dr.Alev Yücel ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Kanuni Keklik Halk Sağlığı Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş’in ziyaret ederek başsağlığı dilediler. Yetkililer daha sonra sağlık kuruluşlarını denetlediler.
 
MEMNUN AYRILDILAR
Geçtiğimiz ay içerisinde eşini kaybeden Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş’e Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Kurumdan taziye ziyareti yapıldı. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Kurum Başkan Yardımcısı Dr.Alev Yücel ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Kanuni Keklik yaptıkları ziyarette Dr Güngüneş’e başsağlığı dilediler. Yetkililer daha sonra Halk Sağlığı Müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Müdürlüğe bağlı Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Karakeçili Entegre Hastanesi ziyaret ettiler. Sağlık kuruluşlarında yapılan çalışmalar hakkında Halk Sağlığı Müdürü Güngüneş’ten bilgi alan yetkililer prosedürler uygulamalarını da yerinde görme fırsatı buldular. Ziyaretten memnun ayrılan Halk Sağlığı Kurumu Kurum Başkan Yardımcısı Dr.Alev Yücel ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Kanuni Keklik kurum çalışanlarına başarılar dilediler.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu