Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Yılmaz ve Şahin Ailelerinin Mutlu Günü

Kırıkkale'nin tanınmış simalarından Gazeteci Ünsal- Yeliz Yılmaz çiftinin oğulları Can, Zeynep-Halil İbrahim Şahin'in çiftinin kızları Nisa TAC MAHAL düğün salonunda düzenlenen tören ile dünya evine girdiler.Düğünde Genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Gazeteci Ünsal- Yeliz Yılmaz çiftinin oğulları Can, Zeynep-Halil İbrahim Şahin’in çiftinin kızları Nisa TAC MAHAL düğün salonunda düzenlenen tören ile dünya evine girdiler.Düğünde Genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATLIDI

Gazeteci Ünsal- Yeliz Yılmaz çiftinin oğulları Can, Zeynep- Nuh Özen,  Zeynep-Halil İbrahim Şahin’in çiftinin kızları Nisa TAC MAHAL düğün salonunda düzenlenen tören ile dünya evine girdiler. Düğün törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, siyasi partilerin il Başkanları ve Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Yılmaz,  ve Şahin aileleri konuklarını kapıda karşıladı.

 DOYASIYA EĞLENDİLER

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Yılmaz, ve Şahin ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Bizler de Kalehaber gazetesi ailesi olarak, Nisa -Can çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x